Bedrijven schoonmaak

Wij van van Bakel Schoonmaak begrijpen dat een schone werkomgeving van essentieel belang is voor het welzijn van uw medewerkers en productiviteit van uw bedrijf. Wij bieden daarom professionele schoonmaakdiensten aan voor bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van topkwaliteit schoonmaakdiensten aan bedrijven, instellingen en organisaties van elke omvang en in elke sector.

Wij bieden een betrouwbare en flexibele service die is afgestemd op uw behoeftes. Of u een dagelijkse of wekelijkse schoonmaak nodig heeft, kunnen wij een oplossing bieden die past bij uw situatie.  Daarbij is onze service van hoge kwaliteit vanwege onze jarenlange ervaring en inzet van professionals. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van uw kantoor, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijkere zaken.

De schoonmaakdiensten die wij aanbieden zijn:

Schoonmaak bedrijven, instellingen en organisaties

Wij zijn flexibel in welke structuur of omgeving moeten schoonmaken. Wij weten exact wat wij moeten doen op elke plek.

Vloer schoonmaak en -onderhoud

De aanschaf van uw vloer is net zo belangrijk als de schoonmaak en -onderhoud van de vloer. Goed onderhoud van uw vloer is essentieel voor de levensduur van uw vloer en bespaart u dagelijks onderhoud. Door middel van onze professionaliteit zorgen wij ervoor dat uw vloer schoon blijft en lang mee gaat.

Bouw schoonmaak

Schoonmaak na de bouw is van groot belang. Voorbeelden hiervan zijn het verwijderen van cement op de tegels, wassen van de ramen en het stofvrij maken van een pand. De nieuwe eigenaren moeten in een schoon en net pand binnenkomen. Daarbij is schoonmaak tijdens de bouw en/of verbouwing ook mogelijk, zodat de werkomgeving ook schoon is.

Interieurverzorging

Wij snappen dat een schone en opgeruimde omgeving bij u op kantoor van belang is. Met interieurverzorging doen wij verschillende werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de bureaus, tafels, kasten, deuren etc. Dit zorgt voor een frisse werkomgeving zonder stof.

Wasverzorging

Mocht u op dit moment zelf alle bedrijfskleding wassen, nemen wij graag deze taak van u over. Daarnaast wassen wij ook linnengoed. Zo is uw bedrijfskleding fris en schoon voor uw werknemers en een schoon linnengoed voor uw gasten.

Leveren aanverwante producten

Naast het schoonmaken leveren wij ook aanverwante producten zoals wc-papier, poetsrollen, papieren handdoekjes en koffiebekers. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorraad.

Wacht niet langer en laat ons helpen bij het creëren van een schone werkomgeving voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

FAQ

Hoe vaak moet het kantoor schoon gemaakt worden?

Dit hangt af van de taak. De ramen hoeven niet elke dag schoongemaakt te worden, maar het sanitair schoonmaken is iets wat wel elke dag kan gebeuren. 

Welke factoren beïnvloeden de kosten van bedrijven schoonmaak? 

Hier zijn veel factoren die de kosten beïnvloeden. Het hangt af van hoe vaak er schoongemaakt wordt, hoe groot de ruimte is en welke schoonmaak taken er uitgevoerd moeten worden.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak? 

Het uitbesteden van de schoonmaak biedt verschillende voordelen. Als eerste hoeft u geen zorgen te maken over de apparatuur die nodig is voor het schoonmaken.