Glasbewassing Hillegom

Uitstekende glasbewassing Hillegom

Bent u op zoek naar een glazenwasser- en schoonmaakbedrijf in de Bollenstreek? Wilt u uw glazen zakelijk en vakkundig gereinigd hebben door een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring? Heeft u binnenkort een nieuwbouw oplevering of verhuizing en moet alles perfect schoon zijn? Dan zit u bij J.G. van Bakel goed.

Glasbewassing in Hillegom

Heeft u last van vieze, vette ramen, dakgoten die overvol zitten, houtwerk vol alg aanslag, een gevel met mos of zonnepanelen onder het vuil? Dat is niet echt een fijne binnenkomer als u zakelijk en professioneel bezoek krijgt. Uiteraard maakt u liever een verzorgde indruk met een smetteloze buitenkant van uw bedrijf. Met ruime ervaring en de juiste uitrusting kunnen wij uw glasbewassing betaalbaar, betrouwbaar en efficiënt verzorgen. Wij verzorgen de glasbewassing voor zowel particulieren als bedrijven.

Glasbewassing Hillegom en omstreken
Op zoek naar glasbewassing in Hillegom? Kies voor Van Bakel Schoon!

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf in Hillegom

Ons glazenwassers bedrijf is voornamelijk actief in Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, de Zilk, Sassenheim, Voorhout, Haarlem, Leiden en Leiderdorp. Ook voor internationale klussen kunt u op ons rekenen. Wij zijn ook actief buiten de Bollenstreek en gaan hier enthousiast aan de slag.

Van Bakel Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is een betrouwbare partner voor de verzorging van uw bedrijfspand of winkel. Wat u ook wenst, Van Bakel Glazenwasserij- en schoonmaakbedrijf zorgt voor een zakelijk en fris resultaat.

Hillegomse Glazenwassers met een missie

Wij vinden het erg belangrijk dat de communicatie met de klant goed is en de afspraken duidelijk op papier staan. Zo kan er geen verwarring ontstaan en kunnen wij efficiënt aan het werk. Glasbewassing Hillegom nemen wij dus erg serieus!

Het is onze missie om de belofte van de klant waar te maken. Dat is ons dagelijks streven, en de reden waarom wij dit werk secuur uitvoeren. Zijn er problemen? Dan zoeken wij zo lang door totdat wij een oplossing vinden. Moet iets voor een bepaalde dag af zijn? Dan passen we onze planning graag aan. Met deze flexibele instelling en hoge ervaring verzorgen we graag allerhande klussen op het gebied van schoonmaak voor u. We beschikken over service- en klantgerichte glazenwassers. Afspraken worden vooraf duidelijk, met vertrouwen gemaakt en betrouwbaar nagekomen.

Glazenwassen op maat

Ieder gebouw is uniek en ieder gebouw vraagt dus om specifiek maatwerk. Binnenglas vraagt uiteraard om andere glasbewassing dan buitenglas. Samen met u stellen wij graag een plan op, zodat wij uw specifieke gebouw in topconditie houden. Kies voor de beste kwaliteit voor uw beglazing en kozijnwerk. Indien wij enige gebreken detecteren communiceren wij dit uiteraard direct door. Glasbewassing Hillegom is bij J.G. Van Bakel dus meer dan alleen maar glazenwassen! Een kijkje in onze keuken? Bekijk onze glasbewassing projecten op onze Instagram!

Dit kunnen we onder meer doen:

  • Traditionele glasbewassing met emmer en wisser
  • Ramen wassen met telescoop en osmosewater
  • Houtwerk en omlijsting wassen
  • Zonnepanelen schoonhouden
  • Dakgoten legen
  • Atmosferische verontreiniging verwijderen
  • Gevel reinigen
  • Algaanslag verwijderen
Glazenwasser Hillegom
Glasbewassing Hillegom bij Oosteinde

FAQ over glasbewassing

Wat kost glasbewassing Hillegom?

De kosten van het inhuren van een glazenwasser in Hillegom is afhankelijk van meerdere factoren. Niet alleen zijn de meeste gebouwen erg verschillend van elkaar, er zitten vaak ook nog meerdere huurders in die verschillende hoeveelheden ramen hebben. De één heeft ook meer behoefte aan een glazenwasser dan de ander. Benieuwd naar de prijzen van Van Bakel Schoon? Neem gerust contact op via 0252-347822.

Hoe vaak glasbewassing?

Het is belangrijk om met enige regelmaat uw ramen te laten wassen door een professionele glazenwasser. Meestal wel 4 tot 5 keer paar, maar in steden met veel verkeer kan het wenselijk zijn om maandelijks aan glasbewassing te doen.

Wat gebruikt een glazenwasser?

Een professionele glazenwasser neemt altijd goed schoonmaakmiddel, een emmer, trap, spons en zeem mee. Wij als glazenwasser in Hillegom gebruiken alleen maar de beste producten. Vraag bij ons een offerte op via 0252-347822.