Glasbewassing Lisse

Uitstekende glasbewassing Lisse

Woonachtig te Lisse en op zoek naar een glazenwasser- en schoonmaakbedrijf? Wilt u uw glazen zakelijk en vakkundig gereinigd hebben door een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring? Heeft u binnenkort een nieuwbouw oplevering of verhuizing en moet alles perfect schoon zijn? U zit dan goed bij J.G. van Bakel.

Glazenwasser in Lisse

Heeft u last van vieze, vette ramen, dakgoten die overvol zitten, houtwerk vol alg aanslag, een gevel met mos of zonnepanelen onder het vuil? Dat is niet echt een fijne binnenkomer als u zakelijk en professioneel bezoek krijgt. Uiteraard maakt u liever een verzorgde indruk met een smetteloze buitenkant van uw bedrijf. J.G. van Bakel heeft veel ervaring en de juiste uitrusting. Hierdoor kunnen wij uw glasbewassing betaalbaar, betrouwbaar en efficiënt verzorgen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven.

Glazenwasser Lisse - glasbewassing Lisse
Glasbewassing Lisse nodig? Bel J.G. van Bakel!

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf in Lisse

Ons glazenwassers bedrijf is voornamelijk actief in Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, de Zilk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Leiden en Leiderdorp. Ook voor internationale klussen kunt u op ons rekenen. Wij zijn namelijk ook actief buiten de Bollenstreek en gaan hier enthousiast aan de slag.

Van Bakel Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is een betrouwbare partner voor de verzorging van uw bedrijfspand of winkel. Wat u ook wenst, J.G. van Bakel Glazenwasserij- en schoonmaakbedrijf zorgt voor een degelijk en fris resultaat.

Lissese glazenwassers met een missie

Wij vinden het erg belangrijk dat de communicatie met de klant goed. Zo zorgen we ervoor dat er duidelijke afspraken op papier staan, zodat er geen verwarring kan ontstaan. Daardoor kunnen wij efficiënt aan de slag. 

Het is onze missie om de belofte van de klant waar te maken. Dat is ons dagelijks streven en de reden waarom wij dit werk nauwkeurig uitvoeren. Zijn er problemen? Dan zoeken wij net zo lang door totdat wij een oplossing vinden. Moet iets voor een bepaalde dag af zijn? Dan passen we onze planning graag aan. Met deze flexibele instelling en hoge ervaring verzorgen we graag allerhande klussen op het gebied van schoonmaak voor u. We beschikken over service- en klantgerichte glazenwassers. Van tevoren worden duidelijke afspraken met vertrouwen gemaakt en betrouwbaar nagekomen.

Glazenwassen op maat

Ieder gebouw is uniek en ieder gebouw vraagt dus om specifiek maatwerk. Binnenglas vraagt uiteraard om andere glasbewassing dan buitenglas. Samen met u stellen wij graag een plan op, zodat wij uw unieke gebouw in topconditie houden. Kies voor de beste kwaliteit voor uw beglazing en kozijnwerk. Indien wij enige gebreken detecteren, communiceren wij dit uiteraard direct door. Benieuwd naar onze projecten? Op onze Instagram kanaal hebben we een mooie collectie gemaakt.

Dit kunnen we onder meer doen:

  • Traditionele glasbewassing met emmer en wisser
  • Ramen wassen met telescoop en osmosewater
  • Houtwerk en omlijsting wassen
  • Zonnepanelen schoonhouden
  • Dakgoten legen
  • Atmosferische verontreiniging verwijderen
  • Gevel reinigen
  • Algaanslag verwijderen

FAQ over glasbewassing

Wat kost glasbewassing Lisse?

De kosten van het inhuren van een glazenwasser in Lisse is afhankelijk van meerdere factoren. Niet alleen zijn de meeste gebouwen erg verschillend van elkaar, er zitten vaak ook nog meerdere huurders in die verschillende hoeveelheden ramen hebben. De één heeft ook meer behoefte aan een glazenwasser dan de ander. Benieuwd naar de prijzen van Van Bakel Schoon? Neem gerust contact op via 0252-347822.

Hoe vaak glasbewassing?

Het is belangrijk om met enige regelmaat uw ramen te laten wassen door een professionele glazenwasser. Meestal wel 4 tot 5 keer paar, maar in steden met veel verkeer kan het wenselijk zijn om maandelijks aan glasbewassing te doen.

Wat gebruikt een glazenwasser?

Een professionele glazenwasser neemt altijd goed schoonmaakmiddel, een emmer, trap, spons en zeem mee. Wij als glazenwasser in Lisse gebruiken alleen maar de beste producten. Vraag bij ons een offerte op via 0252-347822.