Glazenwasser Lisse

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Lisse? Wij van J.G. van Bakel reinigen uw glazen zakelijk en vakkundig dankzij onze jarenlange ervaring. Ook als u binnenkort een verhuizing of een nieuwbouw oplevering heeft waarbij alles perfect schoon moet zijn, zit u bij ons betrouwbaar schoonmaakbedrijf goed.

Glazenwasser in Lisse

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf, daarom wilt u uiteraard een verzorgde indruk maken wanneer u zakelijk en professioneel bezoek krijgt.

Wij als glazenwasser in Lisse verzorgen de glasbewassing voor uw bedrijf waarbij wij ons focussen op vieze, vette ramen, overvolle dakgoten, alg aanslag op het houtwerk, mos op de gevel of vuile zonnepanelen. Met de juiste uitrusting en ruime ervaring kunnen wij uw glasbewassing betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar verzorgen.

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf in Lisse

Ons glazenwassers bedrijf is voornamelijk actief in omgeving Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, de Zilk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Leiden en Leiderdorp. Maar ook voor internationale klussen of klussen buiten de Bollenstreek gaan wij enthousiast aan de slag! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

Het bedrijfspand is de eerste indruk die een bezoeker van u en uw onderneming krijgt. Een entree moet naast een zakelijk, professionele uitstraling ook uitnodigend zijn. Van Bakel Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is dé glazenwasser die u nodig heeft om uw bedrijfspand te laten stralen.

Glazenwasser Lisse met een missie

Voor ons staan klanttevredenheid, kwaliteit, communicatie en efficiëntie voorop. Daarom zetten wij de afspraken graag duidelijk op papier. Hiermee voorkomen wij verwarring en kunnen we efficiënt te werk gaan.

Om onze missie ‘de belofte van de klant waar maken’ te realiseren voeren wij het werk secuur uit. Daarnaast denken wij graag mee naar oplossingen bij elk probleem. Ook wanneer iets voor een bepaalde dag af moet zijn, passen wij graag onze planning hiervoor aan. Deze flexibele instelling gecombineerd met hoge ervaring zorgen ervoor dat wij alle klussen op gebied van schoonmaak voor u verzorgen. Onze betrouwbare, service- en klantgerichte glazenwassers staan graag voor u klaar!

Glazenwassen op maat

Graag stellen wij samen met u een plan op over hoe wij uw bedrijfspand weer laten stralen. Doordat ieder gebouw uniek is vraagt dit om een specifiek maatwerk. Zo vraagt een binnenglas om een andere bewassing dan uw buitenglas. Ook wanneer wij enige gebreken detecteren communiceren wij dit uiteraard direct door. Wij zijn uw glasbewassing specialist!

Liever een glazenwasser in Hillegom? Ook daar komen wij graag!

Glazenwasser Hillegom
Glazenwasser Lisse

Dit kunnen we onder meer doen:

  • Traditionele glasbewassing met emmer en wisser
  • Ramen wassen met telescoop en osmosewater
  • Houtwerk en omlijsting wassen
  • Zonnepanelen schoonhouden
  • Dakgoten legen
  • Atmosferische verontreiniging verwijderen
  • Gevel reinigen
  • Algaanslag verwijderen

Neem contact met ons op

Onze glazenwassers in Lisse staan te popelen om bij u aan de slag te gaan! Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek met ons? Vul dan nu ons contact formulier in.