Glazenwasser Sassenheim

Hulp inschakelen van een glazenwasser in Sassenheim? Wij gaan graag aan de slag om uw ramen vakkundig te reinigen. Van Bakel schoon is een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring.

Familiebedrijf in glasbewassing

Dankzij onze gespecialiseerde werkuitrusting, deskundige team van Nederlandssprekende medewerkers en milieuvriendelijke oplossingen is ons familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een ervaren en professionele speler. Met vader John en zoon Martijn op de werkvloer is de perfecte balans tussen het ambachtelijke vak van vroeger en innovatieve technieken van nu gevonden.

Glazenwasser in Sassenheim

Vanuit onze locatie Meer en Duin in Lisse, zitten onze glazenwassers binnen no-time in Sassenheim. Ons glazenwassers bedrijf is voornamelijk actief in de bollenstreek.

Wij van glazenwasser Sassenheim verzorgen de glasbewassing voor uw bedrijf waarbij wij ons focussen op vieze, vette ramen, overvolle dakgoten, alg aanslag op het houtwerk, mos op de gevel of vuile zonnepanelen. Met de juiste uitrusting en ruime ervaring kunnen wij uw glasbewassing betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar verzorgen.


Ook uw schoonmaak uitbesteden?

Een schoonmaak van uw woning kost veel tijd. Van Bakel Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is een betrouwbare partner voor de verzorging van uw bedrijfspand of winkel. 

Glazenwassen op maat in Sassenheim

Ieder gebouw is uniek en ieder gebouw vraagt dus om specifiek maatwerk. Binnenglas vraagt uiteraard om andere glasbewassing dan buitenglas. Samen met u stellen wij graag een plan op, zodat wij uw specifieke gebouw in topconditie houden. Kies voor de beste kwaliteit voor uw beglazing en kozijnwerk. Indien wij enige gebreken detecteren communiceren wij dit uiteraard direct door.

Dit kunnen we onder meer doen:

  • Traditionele glasbewassing met emmer en wisser
  • Ramen wassen met telescoop en osmosewater
  • Houtwerk en omlijsting wassen
  • Zonnepanelen schoonhouden
  • Dakgoten legen
  • Atmosferische verontreiniging verwijderen
  • Gevel reinigen
  • Algaanslag verwijderen

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Of bel naar 0252-347822

Graag stellen wij als glazenwasser Sassenheim samen met u een plan op, hoe wij uw bedrijfspand weer laten stralen.