Glazenwasserij Hoofddorp

Professionele glazenwasser in Hoofddorp

Op zoek naar een professionele glazenwasserij in omgeving Hoofddorp? Glazenwasserij J.G. van Bakel is een ervaren glazenwasserij die speciaal is ingericht voor bedrijven in en rond Hoofddorp! Wij bieden zowel glasbewassing als schoonmaakdiensten aan.

Glazenwasser Hoofddorp? Van Bakel Schoon doet ook glasbewassing in Hoofddorp en omstreken

Glazenwasserij Hoofddorp | speciaal voor bedrijven

J.G. van Bakel Glazenwasserij – gespecialiseerd in de schoonmaak van Hoofddorpse bedrijfspanden

Als u een bedrijf heeft, wilt u natuurlijk dat het er schoon en fris uitziet. Als u daarbij wilt dat het professioneel en met de minste overlast gebeurt dan lopen we graag dat stapje harder voor u. Zo houden we bij alles rekening met uw wensen en eisen én weet u exact wat u aan ons heeft. Met jarenlange ervaring waarop u kunt vertrouwen.  

Diensten glazenwasserij & schoonmaak in Hoofddorp van Van Bakel Schoon

  • Traditionele glasbewassing met emmer en wisser
  • Ramen wassen met telescoop en osmosewater
  • Houtwerk en omlijsting wassen
  • Zonnepanelen schoonhouden
  • Dakgoten legen
  • Atmosferische verontreiniging verwijderen
  • Gevel reinigen
  • Algenaanslag verwijderen

Maatwerk

Er zijn weinig bedrijfspanden in Hoofddorp die geheel hetzelfde zijn. Neem daarbij dat per pand meerdere huurders in kunnen zitten en dus ook verschillende hoeveelheden ramen/kozijnen die gewassen dienen te worden. Daarbij kan de voorkeur voor de wasfrequentie per beheerder verschillen. Onder andere om deze redenen zijn vele van onze klussen maatwerk.

Wij kunnen kosteloos & vrijblijvend een maatwerk plan opstellen met bijhorende offerte.

Top 4  belangrijkste redenen waarom glasbewassing belangrijk is, ook in Hoofddorp!

1) Representativiteit
Wie houd er niet van een schone en frisse winkel en/of bedrijfspand? Schone ramen kunnen hier een groot aandeel in hebben. Het aanzicht van je pand is toch vaak de eerste indruk die klanten van je bedrijf krijgen.

2) Meer lichtinval door schone ramen
Iedereen weer blij als de ramen schoon zijn zodat er weer naar buiten gekeken kan worden zonder irritaties van de viezigheid

3) Kwaliteitsbehoud van raam & schilderwerk
Opgehoopte vuil kan krassen en wanneer we de kozijnen ook mee mogen nemen in onze schoonmaak, dan is dit ten goede van de kwaliteit van het kozijn en verf.

4) Gezondheid
Vuile ramen & kozijn kunnen schimmels veroorzaken die niet gezond zijn om in te ademen.

Werken voor glazenwasserij van Bakel Schoon?

Tuckerpole systeem of Hoogwerker

Op dit mag je maximaal 10 meter hoog op een ladder werken. In overeenstemming met de Nederlandse wet is werken op een ladder hoger dan 10 meter verboden. De oplossing voor een glasbewassing hoger dan 10 meter kan een hoogwerker zijn. Echter is het nadeel vaak de hoge kosten die het gebruik van een hoogwerker met zich mee neemt. Neem daarbij dat het werken met een hoogwerker meer tijd in beslag neemt doordat hij behoorlijk traag omhoog en omlaag gaat.

J.G. van Bakel glazenwasserij heeft een eigen Tuckerpole systeem waarmee we gemakkelijk en voordelig boven de 10 meter kunnen werken. Daarbij kunnen we sneller van raam naar raam bewegen en dit zorgt ervoor dat het in het algemeen beter en goedkoper is om met een Tuckerpole te werken in plaats van een hoogwerker.

FAQ Glasbewassing Hoofddorp

Wat betekent glasbewassing

Glasbewassing betekent het wassen van glazen ramen. Een ander woord voor glasbewasser is glazenwasser.
Echter is glasbewassing vaak wat meer van toepassing voor de zakelijke markt.
Particulieren gebruiken vaker het woord glazenwasser.

Wat kost een glazenwasserij in Hoofddorp

De kosten van het inhuren van een glazenwasserij in Hoofddorp is afhankelijk van meerdere factoren. Er zijn namelijk weinig bedrijfspanden in Haarlem die geheel hetzelfde zijn. Neem daarbij dat per pand meerdere huurders in kunnen zitten en dus ook verschillende 
hoeveelheden ramen/kozijnen die gewassen dienen te worden. Daarbij kan de voorkeur voor de wasfrequentie per beheerder verschillen. Onder andere om deze redenen zijn vele van onze klussen maatwerk

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Of bel naar 0252-347822