Nieuwbouw oplevering

Heeft u binnenkort een project dat opgeleverd zal worden? En is deze ook opgeruimd en schoongemaakt? Wij bieden een nieuwbouw oplevering schoonmaak zodat u hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij verwijderen alle bouwafval en stof. Daarnaast laten wij geen plek onaangetast, inclusief de moeilijk bereikbare plaatsen zoals de hoeken en plafonds.

Waarom een opleveringsschoonmaak?

Bij een opleveringsschoonmaak is het de bedoeling dat een nieuwe ruimte gebruiksklaar is. Het is van essentieel belang om het pand grondig schoon te maken, vooral als het om nieuwbouw gaat. Tijdens de bouw kan er namelijk veel stof verzameld worden, het is daarom belangrijk dat de nieuwbouw schoongemaakt wordt voordat u intrekt. Bij het schoonmaken voor nieuwbouw oplevering gaat het vaak om grotere oppervlakten die schoongemaakt moeten worden en complexere reinigingseisen. Dit maakt het een uitdagende taak. Onze jarenlange ervaring in de schoonmaakindustrie stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van nieuwbouw te voldoen en onze klanten de beste service te bieden.

Wanneer een opleveringsschoonmaak?

Een nieuwbouw oplevering schoonmaak is nodig wanneer er nieuwbouw panden schoon opgeleverd moeten worden, gebruiksklaar maken van een gebouw na verbouwing of renovatie. Dit geldt voor zowel woningen als winkelpanden.

Werkzaamheden die horen bij het schoonmaken van een nieuwbouw oplevering zijn: 

  • het pand stofvrij maken
  • Weghalen van verf-, cement- en kitresten. 
  • Tapijt vloeren stofzuigen en betonnen vloeren vegen
  • Glasbewassing 
  • Gevels reinigen
  • Laatste bouwafval verwijderen

Aarzel niet en neem contact met ons op. Zo kunnen wij in overleg zien wat wij voor u kunnen betekenen!

FAQ

Waarom uitbesteden?

Het is verstandig om een nieuwbouw oplevering uit te besteden. Dit scheelt u moeite en tijd. Daarnaast beschikken wij over de juiste materialen om alles zo schoon mogelijk te krijgen.

Hoelang duurt deze schoonmaak?

Dit hangt af van hoeveel puin er ligt en de omvang van het project. Maar een gemiddelde schoonmaak zal rond de 1-2 dagen duren.