Ramenlapper

Het broodnodige beroep van de ramenlapper

Of beter gezegd, glazenwasser. De term “ramenlapper” vinden wij een beetje gedateerd, maar omvat wel het grootste gedeelte van de dienstverlening van J. G. Van Bakel. Hoe u het ook noemt, iedereen die ramen heeft ervaart het fijne resultaat dat een professionele glazenwasser (of ramenlapper) behaalt, namelijk brandschone ramen. Wist u al dat wij de meest gekozen schoonmaakbedrijf in de Bollenstreek zijn, als het gaat om het wassen van ramen?

Ramenlapper voor bedrijven

U wilt dat uw kantoor, pand of restaurant er altijd tiptop uitziet. Soms nodigt u met schone ramen mensen buiten uit om eens naar binnen te kijken. Maar het gaat voornamelijk over een verzorgde en professionele uitstraling. Een ervaren ramenlapper biedt dan altijd uitkomst. J. G. Van Bakel is al jarenlang actief in en rondom de Bollenstreek om bedrijfspanden schoon te maken en te houden. We specialiseren ons voornamelijk op het schoonhouden van uw ramen. Maar we leveren ook schone nieuwbouwprojecten op en maken kantoren brandschoon.

Glazenwasser Hillegom en omstreken in actie
Als erkende ramenlapper voor bedrijven, komen wij snel bij u langs!

Kies voor lokaal en professionaliteit

Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent over het resultaat. Dat mag u tegenwoordig wel verwachten van een ramenlapper / glazenwasser. Door te kiezen voor een schoonmaakbedrijf in de buurt, weet u zeker dat u snel een afspraak kunt inplannen. Ook zijn wij uw vertrouwde partij om uw ramen eens in de zoveel tijd schoon te maken. Bent u werkzaam in de Bollenstreek, Haarlem of de Haarlemmermeer? Dan is J. G. Van Bakel glasbewassing uw ideale schoonmaak partner!

Hoe wij werken

  • We komen bij u langs en bepalen op locatie welke middelen en/of apparatuur we nodig hebben;
  • We reinigen de ramen door midden van glasbewassing met emmer en wisser;
  • We maken de ramen netjes droog zodat u direct het mooie en schone resultaat kunt zien;
  • We gaan pas weg als u echt tevreden bent!
ramenlapper bollenstreek
Glazenwasser J.G. Van Bakel