Schoonmaakbedrijf Haarlem

Zoekt u een bedreven én ervaren schoonmaker in Haarlem?

Dan kiest u voor J.G. Van Bakel schoonmaakbedrijf! Al meer dan 25 jaar maken wij Haarlemse panden en kantoren schoon en leveren we ook brandschone ruimtes op. Als schoonmaakbedrijf Haarlem weten we als geen ander hoe we kantoren, magazijnen, restaurants of loodsen efficiënt, milieubewust en kostenbesparend schoon houden. Kunnen wij wat voor uw bedrijf betekenen? Klik dan op de knop hieronder en maak snel een afspraak!

Waarom een schoonmaakbedrijf Haarlem inhuren?

Het hebben van een schoon en hygiënisch bedrijf is van groot belang, ongeacht de branche waarin je actief bent. Het zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar het draagt ook bij aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers en klanten. Een schoonmaakbedrijf kan je helpen om een professionele uitstraling te behouden en ervoor zorgen dat jouw bedrijfsruimte altijd schoon en fris is. Wij zijn de ideale schoonmakers voor uw bedrijf in Haarlem!

schoonmaakbedrijf haarlem glazen wassen
J.G. van Bakel bedrijfsauto's

Waar zijn wij in gespecialiseerd?

Wij van J. G. van Bakel zijn gespecialiseerd in specifieke schoonmaakdiensten, waaronder de volgende diensten:

  • Het schoonmaken van hardnekkige of moeilijk bereikbare plekken van (kantoor)gebouwen, zoals de daken, gevels, ramen en goten.
  • We zijn voornamelijk goed in glasbewassing. Hiervoor hebben wij de allerbeste gereedschappen voor en we hebben een groot team van ervaren glazenwasser tot uw beschikking.
  • We leveren ook nieuwbouwprojecten helemaal schoon op. Nadat de bouw volledig is gerealiseerd, moet er natuurlijk veel worden opgeruimd en schoongemaakt. In Haarlem en omstreken wordt veel gebouwd en opgeleverd, dus dan is het handig om een schoonmaakbedrijf Haarlem in te schakelen!

Lees meer over onze schone nieuwbouw oplevering hier.

Wat maken wij allemaal schoon in Haarlem?

Onze schoonmaakdiensten zijn erg divers en we gaan graag uitdagingen aan. Wij reinigen onder andere:

  • Ramen en gevels;
  • Daken en dakgoten;
  • Zonnepanelen;
  • Kantoorruimten binnenkant;
  • Muren en plafonds;
  • Vloeren en trappen;

Wij gaan geen opdracht uit de weg, want wij weten dat schoonmaak echt een vak apart is. Als erkend schoonmaakbedrijf Haarlem zijn we wel wat gewend met onze 25+ jaren aan schoonmaakervaring. Bekijk waar we allemaal hebben gewerkt op onze Facebook pagina!

J.G. van Bakel: uw glazenwasser in Haarlem

Haarlem bevat meer dan 400.000 m2 kantoorruimte. En die moeten allemaal schoon gehouden worden. Een schone en hygiënische werkomgeving is niet alleen positief voor uw medewerkers. Maar ook klanten, relaties en voorbijgangers merken uw schone bedrijfspand op. Schone ramen zijn uitnodigend en helpen u aan een professionele imago. Daarom wassen wij uw ramen in Haarlem. Onze glazenwassers zijn uitgerust met de beste middelen, en we gebruiken duurzaam water. Zoekt u een schoonmaakbedrijf Haarlem dat ook nog eens bekend staat om zijn glasbewassing kwaliteiten? Neem dan nu contact met ons op voor een echt schoon resultaat!

glazenwasserij haarlem

Zoekt u een schoonmaker in Haarlem of de Bollenstreek?

Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte. Hierin vermelden wij wat u van ons kunt verwachten en wat de verwachte kosten hiervoor zijn. Hebben we een match? Dan gaan we graag voor uw bedrijf aan de slag. Eerst meer informatie opvragen? Dat kan natuurlijk altijd! Bel ons dan op 0252-347822, of stuur een e-mail naar: info@jgvanbakel.nl.