Schoonmaker inhuren

Huur een lokale schoonmaker in en houd uw pand brandschoon!

U wilt dat uw bedrijf er altijd spik-en-span uitziet. Dat oogt professioneel, zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving voor uw werknemers, én is representatief voor bezoekers. U heeft een goede schoonmaker nodig. En een schoonmaker inhuren hoeft niet ingewikkeld te zijn, vooral als uw bedrijf is gevestigd in de Bollenstreek! Kies gewoon voor J.G. Van Bakel, en u bent verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief dienstverlening.

Schoonmaker én glazenwasser

Het voordeel van J.G. Van Bakel is dat we niet alleen maar zakelijke schoonmakers zijn. Maar één van onze grootste specialiteiten is toch wel glazenwassen. De ramen zijn één van de eerste dingen die bezoekers van uw pand zien. Daarom nemen wij schone ramen heel serieus. Maar uw interieur is natuurlijk ook erg belangrijk. Op onze Facebook pagina kunt u allerlei projecten zien die wij hebben opgepakt. Zo krijgt u een goed idee over waar wij al geweest zijn en wat wij ook voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wilt u een schoonmaker inhuren? Dan weet u in ieder geval dat J.G. Van Bakel een veelzijdige schoonmaakbedrijf is!

van bakel schoon schoonmaker inhuren
van bakel schoon glazenwasser

Waarom een schoonmaker inhuren?

Schoon is goed! Dat weet iedereen, maar heeft u ook aan de volgende redenen gedacht waarom het belangrijk is om een betrouwbare en lokale schoonmaker in te huren?

  • Representativiteit. Wie houdt er niet van een schone en frisse winkel en/of bedrijfspand? Een schoon interieur én exterieur hebben een groot aandeel in uw imago. Het aanzicht van uw pand is toch vaak de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen.
  • Blije medewerkers. Een schone werkomgeving is fijn voor iedereen die betrokken is bij uw bedrijf. Dus vooral uw medewerkers die er dagelijks werken. Houd uw medewerkers tevreden door ze een schoon en hygiënische werkklimaat te bieden.
  • Hoge mate van kwaliteit. Door een schone werkomgeving en goed onderhouden ramen, gevels en kozijnen behoud u veel waarde aan uw bedrijfspand.

Oplevering (nieuwe) bedrijfspanden? Altijd schoon!

Wist u dat J.G. Van Bakel ook gespecialiseerd is in het schoon opleveren van bijvoorbeeld bedrijfspanden en zelfs nieuwbouwprojecten? Wij maken dus niet alleen schoon, maar wij zorgen dus ook voor schone ruimten waarin u kunt starten met uw business. Ook voor uw eigen (nieuwbouw)project kunt u ons als eenmalige, of vaste schoonmaker inhuren. U geeft aan wat u specifiek nodig heeft van ons, waar wij extra aandacht aan moeten geven en hoe frequent wij voor u gaan schoonmaken. Wij zorgen vervolgens voor een persoonlijke offerte op maat.

Zoekt u een schoonmaker in de Bollenstreek?

Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte. Hierin vermelden wij wat u van ons kunt verwachten en wat de verwachte kosten hiervoor zijn. Hebben we een match? Dan gaan we graag voor uw bedrijf aan de slag. Eerst meer informatie opvragen? Dat kan natuurlijk altijd! Bel ons dan op 0252-347822, of stuur een e-mail naar: info@jgvanbakel.nl.