Vette ramen schoonmaken

Verleden tijd met de glasbewassing van J.G. Van Bakel!

Heeft u last van vette ramen? Minder goed zicht, vieze vlakken op het raam en een onprofessionele uitstraling. U denkt vaak dat de vorige ze goed zijn schoongemaakt, maar dan komt u er achter dat uw ramen helemaal niet schoon blijken. J.G. Van Bakel is specialist op het gebied van ramen wassen en zorgt ervoor dat vette ramen schoonmaken voor u geen probleem meer wordt. Want wij zijn de nummer 1 glazenwasser van de Bollenstreek!

Waarom altijd vette ramen schoonmaken?

Een kantoorgebouw of bedrijfspand moet een schoon, professioneel en volwassen uitstraling hebben. Daar passen glanzende en perfect schoongemaakte ramen zeker bij. Ramen worden door verweer buiten al gauw vies en vet. En als u daar niets aan laat doen gaat u het vervelende resultaat snel merken. Daarom is het van belang om vette ramen schoon te maken, door een schoonmaakbedrijf dat zich volledig inzet voor schone ramen. J.G. Van Bakel is dé glazenwasser uit Lisse en omstreken, en kent de oplossing tegen vette ramen.

Glazenwasser Hillegom en omstreken in actie
Door onze unieke glasbewassing zijn vette ramen verleden tijd!

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf in Hillegom

Ons glazenwassers bedrijf is voornamelijk actief in Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, de Zilk, Sassenheim, Voorhout, Haarlem, Leiden, Hoofddorp en Leiderdorp. Wij zijn dus ook actief buiten de Bollenstreek en gaan hier enthousiast voor u aan de slag.

Van Bakel Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is een betrouwbare partner voor de verzorging van uw bedrijfspand of winkel. Wij weten hoe we vette ramen schoonmaken, en hebben hierin veel ervaring en maken gebruik van de beste apparatuur.

Hoe wij uw vette ramen schoonmaken

  • We komen bij u langs en bepalen op locatie welke middelen en/of apparatuur we nodig hebben;
  • We reinigen de ramen door midden van glasbewassing met emmer en wisser;
  • We maken de ramen netjes droog zodat u direct het mooie en schone resultaat kunt zien;
  • We gaan pas weg als u echt tevreden bent!
Glazenwasser Hillegom
Glazenwasser J.G. Van Bakel

FAQ over glazen wassen

Wat kost glasbewassing?

De kosten van het inhuren van een glazenwasser is afhankelijk van meerdere factoren. Niet alleen zijn de meeste gebouwen erg verschillend van elkaar, er zitten vaak ook nog meerdere huurders in die verschillende hoeveelheden ramen hebben. De één heeft ook meer behoefte aan een glazenwasser dan de ander. Benieuwd naar de prijzen van Van Bakel Schoon? Neem gerust contact op via 0252-347822.

Hoe vaak glasbewassing?

Het is belangrijk om met enige regelmaat uw ramen te laten wassen door een professionele glazenwasser. Meestal wel 4 tot 5 keer paar, maar in steden met veel verkeer kan het wenselijk zijn om maandelijks aan glasbewassing te doen.

Wat gebruikt een glazenwasser?

Een professionele glazenwasser neemt altijd goed schoonmaakmiddel, een emmer, trap, spons en zeem mee. Wij als glazenwasser in de Bollenstreek gebruiken alleen maar de beste producten. We hebben zelfs een hoogwerker ter beschikking, mocht dat nodig zijn. Vraag bij ons een offerte op via 0252-347822.